Een aantal muurschilderingen, gemaakt in opdracht, vanaf 2000 tot heden.oudere foto's zijn niet digitaal, dus slecht van kwaliteit jammer genoeg....

uit 1998 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Uitzicht van vroegere tijden........

2021

Heerhugowaard is een stad van 60.000 inwoners nu, maar de. huiseigenaar had een jeugd herinnering, van dit weidse lege landschap! Hoek Amstel/Middenweg in Heerhugowaard

Rietland

2021

Een muurschildering hoeft niet groot te zijn om toch een speciaal “tintje” aan je huis te geven. Deze is bijvoorbeeld 1 m2 maar het is vanuit de woonkamer toch een bijzonder doorkijkje!

Onderwater wereld

2018

De buitenbar bij het zwembad kreeg een ware  “metarmorfose”. van geel naar blauw, met dolfijnen en vissen op ware grootte! mijn inspiratie had ik opgedaan in Valencia, bij het prachtige levensgrote Aquarium “L’Oceanogràfic!

3D vloerschildering

2018

In de speel kelder van Terralta Apartementen in Benidorm, heb ik op de vloer een 3D schildering gemaakt. ik heb hem aan laten sluiten op de zijwand, daar had ik al eerder de tuin op geschilderd. Het lijkt mij leuk als de kinderen er spannende "selfie's" op gaan maken! Een leuke foto van jezelf op mijn schildering mag je altijd naar mij op sturen! links staat het gastenboek, daarop kan je mij een mail sturen, ik verheug mij erop. p.s. Mijn ouders van 89 en 90 jaar staan op mijn schildering!    

Tuin

2018

In de speel kelder van Terralta Apartamentos in Benidorm, waren de planten dood gegaan in de echte tuin. om de ouders van de spelende kinderen een beter uitzicht te geven heb ik op een 18 meter lange wand, alle mooie Spaanse bomen en planten geschilderd.

Voor de Nederlandse Club in Benidorm

2014

De leeshoek bij de Nederlandse Club in Spanje heeft nu een rustige "uitkijk" gekregen!

Plafond schildering

2012

In opdracht van mijn tandarts maakte ik een plafondschildering op paneel van 120cm doorsnee. Er is veel op te zien en geeft rust in de behandelstoel van deze tandarts!

Schildering voor de kinderhoek

2001

Bij een apotheek schilderde ik een kast met daarin het zorgvuldig bewaarde speelgoed van de apotheker. Omdat de kinderen met uitgestrekte armen op de beer afrenden, is er een speeltafel voor gezet, zodat ze zich niet meer konden bezeren!

Landschap noord holland

1998

Trompe Loeil schildering gemaakt met olieverf.

Clown

2013

Omdat ik in de vakantie graag schilder, mocht ik in ruil voor onderdak deze schildering maken in Spanje. Het appartementen complex heeft een kinder speelkamer voor haar gasten. Daar heb ik met veel plezier een clown en heel veel gekleurde ballen op de wand geschilderd.