muurschilderingen gemaakt in opdracht, meestal bij vrienden en familie vanaf 2000 tot heden. foto's uit die tijd zijn slecht van kwaliteit jammer genoeg....

uit 1998 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

3D vloerschildering

2018

In de speel kelder van Terralta Apartementen in Benidorm, heb ik op de vloer een 3D schildering gemaakt. ik heb hem aan laten sluiten op de zijwand, daar had ik al eerder de tuin op geschilderd. Het lijkt mij leuk als de kinderen er spannende "selfie's" op gaan maken! Een leuke foto van jezelf op mijn schildering mag je altijd naar mij op sturen! links staat het gastenboek, daarop kan je mij een mail sturen, ik verheug mij erop. p.s. Mijn ouders van 89 en 90 jaar staan op mijn schildering!    

Tuin

2018

In de speel kelder van Terralta Apartamentos in Benidorm, waren de planten dood gegaan in de echte tuin. om de ouders van de spelende kinderen een beter uitzicht te geven heb ik op een 18 meter lange wand, alle mooie Spaanse bomen en planten geschilderd.

Voor de Nederlandse Club in Benidorm

2014

De leeshoek bij de Nederlandse Club in Spanje heeft nu een rustige "uitkijk" gekregen!

Plafond schildering

2012

In opdracht van mijn tandarts maakte ik een plafondschildering op paneel van 120cm doorsnee. Er is veel op te zien en geeft rust in de behandelstoel van deze tandarts!

Schildering voor de kinderhoek

2001

Bij een apotheek schilderde ik een kast met daarin het zorgvuldig bewaarde speelgoed van de apotheker. Omdat de kinderen met uitgestrekte armen op de beer afrenden, is er een speeltafel voor gezet, zodat ze zich niet meer konden bezeren!

Landschap noord holland

1998

Trompe Loeil schildering gemaakt met olieverf.

Clown

2013

Omdat ik in de vakantie graag schilder, mocht ik in ruil voor onderdak deze schildering maken in Spanje. Het appartementen complex heeft een kinder speelkamer voor haar gasten. Daar heb ik met veel plezier een clown en heel veel gekleurde ballen op de wand geschilderd.